Skip links

We are a full-service 3D Printing Company

3D Σχεδίαση
3D Scanning
3D Printing

Βιομηχανικός σχεδιασμός
3D Oμοιώματα

To 3DSpot είναι το νέο “Spot” της πόλης. Ένα “Spot” για όλους, ζωηρό και τρισδιάστατο, με μια κίτρινη ζέβρα να κρέμεται και να χαζεύει τους 3D «δημιουργούς» εν ώρα δράσης!

Το «σημείο» μας δημιουργήθηκε για να φέρει τη 3D Εκτύπωση και Τεχνολογία κοντά σε όλους.

Με τον όρο “3D printing” χαρακτηρίζεται η μέθοδος προσθετικής κατασκευής, κατά την οποία διαμορφώνονται αντικείμενα μέσω της διαδοχικής πρόσθεσης επάλληλων στρώσεων υλικού διαφόρων ειδών, κυρίως κεραμικών και πολυμερών. Σε σύγκριση με άλλες τεχνολογίες και εξοπλισμό προσθετικής κατασκευής, οι τρισδιάστατοι εκτυπωτές είναι συνήθως ταχύτεροι, φθηνότεροι και ευκολότεροι στη χρήση.

Είναι, επομένως, κάτι πιο απλό από αυτό που φαντάζεστε… και ήρθε η ώρα να το γνωρίσετε από κοντά!

Το Motto μας;

Think It
Dream It
Print It

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Η 3D εκτύπωση κατ’ απαίτηση σάς δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε πρωτότυπα του προϊόντος σας χρησιμοποιώντας υλικά βιομηχανικής ποιότητας. Βελτιώστε τα σχέδιά σας επαναληπτικά για να τελειοποιήσετε το προϊόν σας πριν προχωρήσετε στην παραγωγή.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΜΕΡΗ

Ισχυρό και ανθεκτικό, το Nylon παράγει τις καλύτερες λειτουργικές ιδιότητες της κατηγορίας που μπορεί να είναι είτε εύκαμπτες είτε άκαμπτες ανάλογα με τη γεωμετρία του σχεδιασμού.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Το 3d σήμερα είναι μια μέθοδος παραγωγής για την κατασκευή εξαρτημάτων. Αυτή η τεχνολογία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εναλλακτική λύση στη χύτευση με έγχυση. Τα βασικά οφέλη περιλαμβάνουν μηδενικό κόστος για εργαλεία ή τροποποιήσεις.

3DSPOT

Our Story

Απόγευμα Σαββάτου κάποιον Οκτώβρη, μπαίνει στο γραφείο η γυναίκα μου ενθουσιασμένη με το κινητό ανά χείρας και μου δείχνει χριστουγεννιάτικα στολίδια. «Είπαμε στολίζεις νωρίς… οκ! Αλλά δεν πρόκειται να κατεβάσω το δέντρο από τώρα». Μου απαντάει με μια ανάσα: «Κοίτα καλυτέρα! Τι είναι αυτό; Μπορώ να εκτυπώνω ό,τι στολίδι θέλω; Μπορώ να κάνω και το αγαλματάκι για την τούρτα μας; Πως γίνεται; Που θα το βρούμε;». Δεν ενθουσιάστηκα… ερωτεύτηκα!

Την επομένη παραγγείλαμε τον πρώτο μας 3D Printer. Σε 20 μέρες ήταν ήδη στο γραφείο. Σαν μικρά παιδιά περάσαμε αμέτρητες ώρες χαζεύοντας το να εκτυπώνει… χριστουγεννιάτικα στολίδια! Πολλά στολίδια! Ακόμη κι αυτά που δεν ήταν στολίδια, εμείς τα κρεμάσαμε… Μέχρι την Πρωτοχρονιά τον είχαμε κάψει (!), νομίζω όμως πως η εξέλιξη της ιστορίας είναι λίγο-πολύ γνωστή.

Αμέσως αγόρασα έναν καλύτερο και ταχύτερο, γράφτηκα σε forum, ξεκίνησα να παρακολουθώ online σεμινάρια και να διαβάζω ό,τι υπάρχει γύρω από το 3D Printing, στο μπάνιο, στο κρεβάτι, στην παραλία, στην εφορία… Σιγά σιγά άρχισα να αντιλαμβάνομαι τις δυνατότητες και τις άπειρες εφαρμογές που έχει το 3D Printing στη ζωή και στις επιχειρήσεις, κυρίως μάλιστα σ’ αυτές. Δε μπορούσα παρά να δημιουργήσω ένα «σημείο», στο οποίο ο καθένας θα έχει πρόσβαση στον κόσμο της 3D Εκτύπωσης και Τεχνολογίας: ο Επιχειρηματίας, ο Βιομήχανος, ο Γιατρός, ο Περαστικός, ο Ζαχαροπλάστης, η Μαμά, ο Οδοντίατρος, ο Interior Designer, o Χομπίστας, ο Ακροβάτης, η Αισθητικός, η Νοικοκυρά, ο Εφευρέτης, ο Μακετίστας, o Ερωτευμένος, ο Καλλιτέχνης, ο Σχεδιαστής, ο Φοιτητής, ο Μαθητής, ο Νονός και ο Κουμπάρος, Όλοι !

Kαὶ ἐγένετο… 3DSpot

Παρέχουμε υπηρεσίες τρισδιάστατης εκτύπωσης για την παραγωγή τόσο πρωτοτύπων όσο και σειρών ανταλλακτικών.

5

Χρόνια
εμπειρίας

Ψάχνετε για συνεργασία?

Επικοινωνήστε μαζί μας

Νικηφόρου Φωκά 16, Θεσσαλονίκη

+30 2314016426

Θέλετε να εκτυπώσετε κάτι? Στείλτε μας το σχέδιο.

info@3dspot.gr

This website uses cookies to improve your web experience.
Home
Account
Cart
Search
Explore
Drag